Kolping - comunitate de formare, acțiune și întrajutorare

1 Iunie la Kolping Oituz: bucuria copiilor, responsabilitatea noastră

De 1 iunie, Centrul Educațional Kolping Oituz a fost gazda unei sărbători speciale dedicate copiilor din comunitate. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Consiliul Local al comunei Oituz, se află la cea de-a 14-a ediție, subliniind angajamentul nostru continuu de a aduce zâmbete pe fețele celor mici.

Campionii Oituzului:

Prima parte a zilei a fost dedicată competiției sportive „Campionii Oituzului”, unde copiii din clasele I-VIII au concurat cu entuziasm și determinare. Probele de viteză, rezistență și ștafetă au fost punctele centrale ale acestei competiții, iar cei mai determinați și dornici de victorie au fost răsplătiți cu medalii și diplome. Școala cu cele mai multe medalii câștigate a primit cupa campionilor, trofeu ce va fi păstrat până la următoarea ediție.

Strada Copilăriei:

Pentru al doilea an consecutiv, „Strada Copilăriei” a transformat strada Centrului Educațional Kolping Oituz într-un tărâm de poveste pentru copiii cu vârsta între 1 și 6 ani. Evenimentul a inclus diverse activități și surprize: un tobogan gonflabil gigantic, ateliere creative, vată pe băț, mascote vesele, jocuri și dansuri. Atmosfera a fost una veselă, oferind copiilor o zi de neuitat.

Anul acesta am avut onoarea de a primi o trupă de teatru de păpuși din București, care a adus un plus de magie și veselie evenimentului nostru. Spectacolul lor a fost un adevărat deliciu pentru cei mici, captându-le atenția și imaginația.

O sărbătoare a comunității

Evenimentul a fost cu adevărat unul al comunității, copiii participând însoțiți de părinți și bunici. Cei mari au putut savura o cafea oferită de unul dintre părinții de la Centrul Educațional Kolping. Tinerii voluntari au demonstrat, încă o dată, dedicarea și entuziasmul lor, contribuind la reușita acestui eveniment.

Succesul acestei zile nu ar fi fost posibil fără sprijinul generos al Consiliului Local Oituz, al părinților și al voluntarilor. Le mulțumim tuturor pentru implicare și pentru că împărtășesc viziunea noastră de a crea o comunitate unită și fericită.

1 iunie rămâne o zi de referință pentru noi toți, o zi în care bucuria copiilor devine responsabilitatea celor mari, iar zâmbetele lor sunt cea mai frumoasă răsplată. Vă așteptăm cu drag și la anul, pentru o nouă ediție plină de surprize și momente de neuitat!